Vācijā kāds pāris nodarbojas ar seksu mašīnā un samaksā… 20 eiro

Ar savu stingro „ordnungu” zināmajā Vācijā kāds pāris par nodarbošanos ar seksu automašīnā pie luksofora samaksājis vien 20 eiro sodu, taču citos apstākļos šāda pārdroša rīcība varētu novest pie krietni lielākām nepatikšanām.

Nesen Erfurtes policijas ikdienas patrulēšanas atskaitēs parādījās ziņa, kas ātri izplatījās medijos – divi mīlnieki sodīti par nodarbošanos ar seksu pie luksofora stāvošā automašīnā.

Policisti automašīnu pamanīja, jo tā pārāk ilgi stāvēja pie luksofora un tai bija aizsvīduši logi. Noprotot, kas notiek, likumsargi pārim deva nedaudz laika apģērbties un tad pieprasīja paskaidrojumus. Samulsušie mīlnieki atzina, ka nav spējuši atturēties no kaisles vienam pret otru un arī vainoja luksoforu, kas ilgi nepārslēdzies un, iespējams, esot salūzis.

Policija vainīgos sodīja ar 20 eiro un pāris varēja turpināt ceļu. Iemesls: plkst. 2.30 naktī satiksme gandrīz nebija vērojama, tādēļ traucējums satiksmei bija niecīgs.

Šajā sakarā izdevums AutoBild izpētījis, ko likums atļauj un, ko nē.

Pamatā mīlēties automašīnā nav aizliegts, taču to vajadzētu darīt nomaļā vietā, piemēram, mežā. Ja tajā brīdī aizsegti logi, lai neviens nevarētu ieskatīties, ist das in Ordnung  un likumam iebildumu nav.

Taču, ja cilvēkam ir apzināts nodoms tikt pamanītam, piemēram, darot to gaišā dienas laikā publiskā autostāvvietā ar nolaistiem logiem, saskaņā ar Krimināllikuma 183.a pantu par “publisku nepieklājību” personu var sodīt ar naudas sodu vai brīvības atņemšanu līdz pat vienam gadam.

Ja varas iestādes pārkāpumu novērtēs kā administratīvo pārkāpumu par “plašas sabiedrības traucēšanu”, varētu tikt piemērots naudas sods līdz 1000 eiro. Un visbeidzot – sekss mašīnā braukšanas laikā ir absolūti nepieņemama darbība.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.