Četru mēnešu laikā pārdoti 35 elektriskie Moskvič

Pirmo četru mēnešu statistika elektriskajam Moskvič 3e nav iepriecinoša – pārdoti vien 35 eksemplāri pārzīmolotā Ķīnas Sehol E40X eksemplāru.

Atsaucoties uz analītiskās aģentūras “Avtostat” informāciju par reģistrētajiem transportlīdzekļiem, krievu mediji vēsta, ka bijušajā Renault rūpnīcā iekārtotais uzņēmums Moskvič četros mēnešos realizējis 35 elektriskos Sehol E40X automobiļus, kas pēc samontēšanas Maskavā un nosaukuma plāksnītes nomaiņas tiek pasniegti kā vietējā ražojuma Moskvič 3e.

Sevišķi daudz tas nav, iespējams, krievu pircējam izrādījusies par lielu prasītā cena – 3,5 miljoni rubļu (vairāk nekā 40 000 eiro), iespējams nav pārliecinājuši tehniskie dati – 68 Zs elektromotors un aptuveni 400 km gaitas rezerve.

Iekšdedzes motoru modelis Moskvič 3 ir populārāks, turklāt šajā gadījumā liela palīdzība nāk no auto iznomāšanas uzņēmumiem, kas veic apjomos lielus pasūtījumus – piemēram, taksometru pakalpojumu sniedzējs People&People, kam pieder vairāki apakšuzņēmumi, maija vidū vienojās par 3000 automobiļu iegādi savām vajadzībām.  

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.