Opel pastāsta par jauno Corsa; starts šoruden (+ FOTO)

Opel publicējis attēlus ar jauno Corsa, apsolot, ka pircējam tā kļūs pieejama jau šogad.

Jauno Corsa varēs atpazīt pēc “Vizor” firmas stilā veidotās priekšpuses ar divdaļīgo radiatora resti. Apakšējā šūnveida reste ietver miglas lukturus, bet augšējā vizuāli sapludina abus 14 elementu LED Matrix lukturus. Jauna optika arī aizmugurei, jaunais Opel logotips novietots uz piektajām durvīm, tāpat kā modeļa nosaukums, kas veidots no lieliem drukātiem burtiem un izstiepts visa vāka garumā.

Ražotājs atklāj, ka Vācijas visvairāk pirktais auto (pēc aprīļa rezultātiem) būs pieejams ar jaunām hibrīda un elektriskās piedziņas iekārtām. Tā Corsa Electric (iepriekš Corsa e) pēc izvēles varēs iegādāties ar jaudīgāku 115 kW (156 ZS) dzinēju un darbības rādiusu, kas palielināts līdz aptuveni 400 kilometriem. Papildaprīkojuma sarakstā pilnībā digitāls mērinstrumentu panelis,  jauna informācijas un izklaides sistēma ar krāsainu skārienekrānu līdz pat desmit collu izmērā, kā arī jaunie Intellilux LED Matrix lukturi ar 14 (iepriekš 8) elementiem.

Ražotājs uzsver, ka jaunā Corsa kļūst par pirmo Opel, kas aprīkots ar 48 voltu hibrīdsistēmu. 100 ZS (74 kW) un 136 ZS (100 kW) dzinēji tagad savienoti ar jaunu divu sajūgu pārnesumkārbu.

 

Foto: Opel

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.