BMW Concept Touring Coupe „Elegances” konkursam (+ FOTO)

Ikgadējam Itālijas Concorso d’Eleganza Villa d’Este BMW sagatavojis konceptu uz BMW Z4 bāzes. Tagad tas ir divvietīgs universāls – ekskluzīvs roku darbs vienā eksemplārā.

Ražotāja preses relīzē norādīts, ka Concept Touring Coupe papildina Hommage konceptauto klāstu, pārstāvot klasisko BMW automašīnu mūsdienu interpretāciju. Veidojot šo darbu, dizaineri iedvesmojušies no BMW 328 Touring Coupe, kas 1940. gadā uzvarēja Mille Miglia izturības sacīkstēs, daļu elementu noskatot no 1970. gada BMW 02.sērijas.

Koncepta virsbūve ir krāsota Sparkling Lario krāsā — pelēkbrūnā tonī ar zila stikla pārslām, kas rada dziļuma iespaidu, ko papildina sudraba-bronzas akcenti un īpaši prototipam izstrādāta radiatora reste ar dubultām svītrām. Kopējo eksterjera tēlu papildina ekskluzīvi riteņu diski ar20 zelta spieķiem.

Universāla interjera apdarei izmantota augstvērtīgā itāļu darbnīcas Poltrona Frau āda – salona augšdaļā tai ir tumši brūns tonis, apakšējā daļā – gaiši brūns. Sēdekļi dekorēti ar perforētiem elementiem un nošuvumu pītas ādas siksnas atveidā.

Ar dārgu ādu izdarināts arī bagāžas nodalījums, kurā ievietotas Schedoni ceļojumu un apģērbu somas. Modenas meistari tās izgatavojuši pēc speciāla pasūtījuma, pieskaņojot koncepta tēlam.

Universāla tehniskais pildījums netiek atklāts – ražotājs vien atzīmē, ka to darbina sešu cilindru rindas dzinējs.

Foto: BMW

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.