Ķīnā nobildē modernizēto Tesla Model 3

Vairāki auto jaunumiem veltīti izdevumi publicējuši modernizētās Tesla Model 3 attēlu, kas uzņemts kādā noliktavā Ķīnā. Tiek pieļauts, ka automašīna tiek gatavota pirmizrādei Šanhajas autoizstādē.

Vienīgajā fotoattēlā redzama tikai mašīnas priekšpuse. No aktuālā modeļa modernizētais Model 3 atšķiras ar jauniem priekšējiem lukturiem, kas izgatavoti otrās paaudzes Tesla Roadster koncepta stilā, jauna dizaina bamperiem un citiem atpakaļskata spoguļiem, ko pie korpusa notur smalkas konstrukcijas risinājums.

Pēc neoficiālas informācijas, atjauninātā Tesla Model 3 korpuss tiks ražots, izmantojot jaunu tehnoloģiju, kas samazinās kopējo komponentu skaitu un līdz ar to arī ražošanas izmaksas. Tā paša iemesla dēļ samazināts pogu skaits salonā.

Zināms, ka modernizētās Tesla Model 3 rīcībā nodota uzlabota autonomās braukšanas sistēma ar papildu kamerām, kas uzlabos redzamību visapkārt automobilim, sekmējot drošību.

Pagaidām nav informācijas par atjauninātā Tesla Model 3 tehnisko daļu, taču jādomā, ka pircēja izvēlei arī turpmāk būs gan aizmugurējās piedziņas, gan pilnpiedziņas versijas.

Mediji vēsta, ka modernizētā Model 3 ražošanu Tesla sāks septembrī.

Foto: Ekrānbilde no facebook.com/Shop4Tesla/

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.