Jaudīgais MG Cyberster rodsters gatavs Ķīnas tirgum

Ar Soft top mīkstā materiāla jumtu aprīkotais divvietīgais MG Cyberster saņēmis pieeju Ķīnas tirgum un drīzumā to gaida markas dīleru centros.

Pretēji pieņemtajiem kanoniem, elektriskās piedziņas MG Cyberster ir samērā liels un diezgan smags priekš rodstera. Garumā tas sasniedz 4,53 metrus un ir apveltīts ar 2,69 metru garenbāzi. Salīdzinājumā, piemēram, ar Porsche Boxster, Ķīnas ražojums ir 15 centimetriem garāks, savukārt atkarībā no versijas, pašmasa ir 1850–1985 kg (Porsche Boxster – 1335 kg), ko var saprast, ja zinām, ka tas ir elektriskās piedziņas transportlīdzeklis.

Cyberster ir aprīkots ar Ķīnas ražojuma NMC akumulatoru, taču precīzākus datus ražotājs neatklāj, noklusējot arī informāciju par automašīnas sniedzamību. Toties par piedziņu viss skaidrs – divi varianti attiecīgi ar 314 u 544 Zs motoriem. Pirmajā gadījumā piedziņu nodrošina pie aizmugures ass novietots elektromotors, otrā – 304 Zs elektromotors aizmugurē un 204 Zs motors priekšā. Rezultātā jaudīgākā pilnpiedziņas Cyberster  rīcībā ir 544 Zs, kas ir pietiekami, lai varētu sasniegt maksimālo ātrumu 200 km/h.  

Uzņēmums MG Motor piedāvā vairākus modeļus arī Eiropas tirgum, taču attiecībā par Cyberster izredzēm šajos platuma grādos vēl netiek runāts.

Foto: Ekrānbilde no facebook.com/carnewschina/

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.