Hyundai veicis sedana Sonata modernizāciju

Dienvidkorejas autoražotājs Hyundai pabeidzis darbu pie modeļa Sonata modernizācijas. Publicēts pirmais jaunā modeļa attēls, bet tehniskās nianses tiks atklātas oficiālās prezentācijas laikā, kas notiks marta beigās Seulā.

Vizuāli jaunais modelis pamanāms uzreiz, pateicoties šaurajai dienasgaismu līnijai visas priekšpuses platumā un gaisa pievados paslēptajiem lukturiem. Vēl viena jaunā modeļa iezīme – firmas logotips uz motora pārsega (agrāk – uz restes). Modernizēti arī bamperi priekšā un aizmugurē, kā arī bagāžnieka vāks un aizmugures lukturi, savukārt sportiskā N-Line versija (attēlā) atšķiras ar oriģināliem riteņu diskiem, matētiem virsbūves elementiem un dubultām izplūdes caurulēm.

Preses relīzē ražotājs atklāj, ka Sonata tiks pie jaunas trīsspieķu stūres, kā arī multimediju iekārtas un mērinstrumentu ekrāna no diviem 12,3 collu šķidro kristālu displejiem, kas apvienoti vienā blokā.

Motoru piedāvājumu Hyundai vēl neatklāj, tādēļ atgādinām, ka aktuālajam Sonata modelim pieejami 2,0 un 2,5 litru benzīna dzinēji, kā arī hibrīdiekārta ar 195 Zs jaudu.

Foto: Hyundai

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.