700 dolāru nav šķērslis: Tesla apaļo stūri izpērk nedēļas laikā

Tradicionālās konstrukcijas stūre pazuda no veikaliem nedēļas laikā, neraugoties uz nebūt ne mazo ceno, ko par to prasīja ražotājs.

Ne viss, ko piedāvā ražotājs cenšoties vest pircēju arvien tālāk sarežģīto tehnoloģiju pasaulē, ir pa prātam pircējam. Tā ne visi īpašnieki ir sajūsmā par multimediju iekārtām un automašīnu funkcijām, kas jāmeklē slidinot pirkstus pa skārienvirsmām un tā ne visi spējuši pieņemt jocīgo U-veida stūri, ko izdomāja Īlons Masks un ieviesa modernizēto Model S un Model X konstrukcijās.

Tas noskaidrojies pēc tam, kad ražotājs šopavasar izlika pārdošanā apaļo Wheel Retrofit tradicionālās konstrukcijas stūri, piedāvājot modernizēto Model S un Model X īpašniekiem to iegādāties kā ekstru par 700 dolāriem, ieskaitot nomaiņu Tesla servisos.

Tikai vienas nedēļas laikā viss parasto stūru krājums tika izpirkts, liekot ražotājam aizdomāties par iepriekšējā risinājuma lietderību.

2021. gadā ieviestā U-veida stūre izraisīja pretrunīgu lietotāju reakciju. Atbalstītāji iebilda, ka šāda stūre izskatās futūristiski un neaizsedz vadītāja skatu, savukārt pretinieki norādīja uz neērtībām manevrējot. Turklāt Tesla tika pārmesta konstrukcijas kvalitāte –  dažiem  lietotājiem revolucionārā stūre sāka „lobīties nost” jau pēc mēnesi ilgas ekspluatācijas.

 

Foto: Ekrānbilde no Facebook/autobip

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.