Pa visu vējstiklu – BMW piesaka Panoramic Vision projekcijas displeju

BMW Panoramic Vision tehnoloģija tiks ieviesta jaunajos Neue Klasse modeļos.

Vācijas autoražotājs savā ikgadējā konferencē paziņojis par jaunā BMW Panoramic Vision projekcijas displeja ieviešanu savos gaidāmajos Neue Klasse modeļos. To apliecinājis arī Olivers Cipse, BMW AG izpilddirektors, atklājot, ka displejs tika izstrādāts kā daļa no iDrive sistēmas un ir paredzēts, lai radītu mijiedarbības un informācijas virsmu visiem pasažieriem, projicējot to visā vējstikla platumā.

Savukārt Franks Vēbers, BMW AG valdes loceklis attīstības jautājumos, aprakstot displeja priekšrocības pasvītrojis, ka ar jauno BMW Panoramic Vision tehnoloģiju vējstikls kļūst par vienu lielu ekrānu, kas paver pilnīgi jaunas iespējas transportlīdzekļu dizaina jomā. No vadītāja būs atkarīgs, kādu informāciju displejs attēlos redzamības laukā un vadītājs izšķirs, vai saturu varēs redzēt visi pasažieri. Vēbers uzsver, ka braucējiem tas radīs jaunu telpas un braukšanas sajūtu, paceļot BMW pārbaudīto moto “acis uz ceļa – rokas pie stūres” jaunā līmenī.

BMW Panoramic Vision tika prezentēts kā Consumer Electronics Show (CES) Lasvegasā nodemonstrētā iVision Dee prototipa sērijveida versija. Tiek solīts, ka tehnoloģijai tagad ir jākļūst par realitāti Neue Klasse (jaunās klases) modeļos no 2025. gada kā sērijveida versija.

BMW grupa šobrīd izstrādā pilnīgi jaunu tehnoloģisko platformu elektriskajiem transportlīdzekļiem, kuras mērķis ir noteikt jaunus digitalizācijas, ilgtspējības un dizaina standartus. Vairāk par šiem jaunumiem BMW pastāstīs IAA Mobility 2023 izstādē Minhenē.

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.