Porsche Taycan modernizēs; uzlabotais modelis tirgū jau šogad

Porsche Taycan jaunā paaudze ieradīsies 2027.gadā, bet kamēr tas vēl nav noticis, ražotājs gatavo feislifta modeli, kas ietver arī 1000 Zs jaudīgu modifikāciju.

Vācu medijos tiek ziņots, ka 2023.gadā pircējus sasniegs Porsche Taycan feislifta modelis, kas iegūs modernāku izskatu un uzlabotu piedziņas konstrukciju.  Zināms, ka automašīna iegūs jaunus HD Matrix lukturus, kas vēl labāk izgaismo joslas, kur virzās riteņi, pielāgojās ierobežota platuma vietām, kur notiek ceļa remonti un ietver automaģistrāles funkciju, kas izgaismo ceļu līdz 600 m attālumam, neapžilbinot pretimbraucējus.  

Modernizētais modelis būs pieejams Taycan, Taycan Sport Turismo un Cross Turismo virsbūves formās un jau zināmajās Taycan 4, Taycan 4S, GTS, Turbo un Turbo S modifikācijās, ietverot arī 1000 zirgspēku jaudīgu versiju, kas pašlaik tiek testēta Skandināvijā.

Sagaidāms, ka Taycan iegūs tos pašus 79,2 un 93,4 kW akumulatorus, taču ar uzlabotu dzesēšanu un citām „”viltībām” tie spēs nodrošināt lielāku sniedzamību un arī elektromotori kļūs nedaudz jaudīgāki.

Tirgū modernizēto modeli sagaidīsim 2023.gada beigās un tuvāk tam uzzināsim arī cenas. Aktuālajam modelim tās sākas no atzīmes 88 399 eiro par bāzes versiju un sniedzas līdz pat 191 000 eiro par Taycan Turbo Cross Turismo.

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.