Jau tagad? – Volkswagen plāno pārtraukt pieteikumus T6 iegādei

Volkswagen T6 ražošana beigsies 2024.gada vasarā, taču iespējas iegādāties populāro komerctransportlīdzekli izsīkst jau 2023.gada sākumā.

T6 aktuālā paaudze ir apritē kopš 2015.gada, bet feislifta modelis T6.1 – kopš 2019.gada. Volkswagen plāno to ražot vēl līdz 2024.gada jūnijam, taču pieprasījums ir tik liels, ka uzņēmums jau tagad spiests pārskatīt pasūtījumu pieņemšanu.

Par to izdevumu Automobilwoche informējis kāds no vadošajiem Volkswagen Nutzfahrzeug darbiniekiem, uzsverot, ka “gandrīz viss plānotais T6.1 transportlīdzekļu skaits jau ir rezervēts” un piebildis, ka “pasūtījumu grāmata tiks slēgta tuvākajā laikā”.

Lielākie Volkswagen dīleri gājuši vēl tālāk un izziņojuši konkrētus datumus. Zināms, ka Volkswagen T6.1 Multivan vairs nav iespējams iegādāties, bet no 3.marta tas pats attiecas uz busiņa kravas, Kombi un Caravelle variantiem.

Grūtības ar pasūtījumu izpildi ražotājs skaidro ar detaļu piegādes traucējumiem, norādot, ka mazākas problēmas ar to ir tikai T6.1 California Beach un der T6.1 California Ocean. Tiesa, arī pieteikšanās uz šiem modeļiem drīzumā var tikt slēgta.  

Saskaņā ar Volkswagen plāniem, T6 pēctecis ieradīsies 2024.gadā. Tas tiks izstrādāts sadarbībā ar Ford un veidots uz Ford Transit Custom bāzes.

 

Foto: Volkswagen

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.