Modernizētais Volkswagen Atlas debitē Čikāgas autoizstādē (+ FOTO)

Čikāgas autoizstādi Volkswagen izmanto, lai iepazīstinātu ar krosovera Atlas modernizēto modeli.

Modernizācija veikta gan septiņvietīgajam Atlas, gan tā piecvietīgajam Cross Coupe modelim, tādēļ abi ieguvuši jaunu priekšpuses noformējumu ar jaunu radiatora resti un lukturiem, kurus savieno mirdzoša diožu līnija. Aizmugurē izmainījusies lukturu forma, turklāt tagad tie savienoti ar platu atstarotāju, kurā iestrādāta horizontāla diožu līnija. Izmainīts arī izplūdes sistēmas uzgaļu izskats, uzstādīts lielāks jumta spoileris.

Salons izdarināts ar ādu, iebūvēti 10,25 collu Volkswagen Digital Cockpit Pro mērinstrumenti, multivides iekārta ar 12,5 collu ekrānu un balss vadību, 8 USB pieslēgvietas. Klimatkontroles iekārta, sēdekļu ventilācija un stūres apsilde tagad jau standarta aprīkojumā. Par papildmaksu var pasūtīt adaptīvo kruīzkontroli un projekcijas displeju.

No motoru klāsta svītrots 3,6 litru sešcilindru (280 Zs) agregāts, tādēļ vienīgā izvēle paliek četrcilindru turbodzinējs, kas tagad attīsta 273 Zs un 370 Nm. Motors darbojas pārī ar astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu, bet pircējs var pasūtīt lētāko priekšpiedziņas versiju vai 4Motion variantu ar visu riteņu piedziņu.

Cenas vēl nav zināmas, tādēļ atgādinām, ka septiņvietīgais Atlas šobrīd maksā 36 445 dolārus, bet sportiskais piecvietīgais Cross Coupe – 35 755 dolārus.

Modernizētā modeļa pārdošana ASV tirgū sāksies 2023.gada vasarā.

 

Foto: Volkswagen

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.