Viņu vajāja 41 ekipāža un helikopters: vadītājs aizbēg ar 612 Zs Mercedes

Tā vietā, lai ļautos policijas kontrolei, vadītājs apgriezās un strauji devās pretējā virzienā, brīžiem ar savu 612 Zs jaudīgo Mercedes AMG GT 63 S sasniedzot 300 km/h.

Apsteidzot notikumus atklāsim, ka šobrīd Mercedes jau ir identificēts, taču naktī uz 22.janvāri viņam izdevās aizbēgt.

Viss sākās ar policijas kontroli uz šosejas A81 Štutgartes tuvumā – melnā Mercedes vadītājs piepeši apgriezās un pretēji satiksmes kustībai devās prom, vēlāk nogriežoties uz autoceļa B10, tad nonākot uz autobāņa A8 un turpinot kustību Minhenes virzienā.

Policija uzsāka pakaļdzīšanos, iesaistot papildu spēkus no Ludvigsburgas, Heilbronnas, Forchaimas, Reutlingenes un Ulmas. Mercedes vadītājs ignorēja policijas norādes un turpināja bēgšanu brīžiem sasniedzot 300 km/h. Drīz policijas ekipāžu skaits pieauga līdz 41, taču bēglim izdevās atrauties, Gēpingenes apkaimē nobraukt no maģistrāles un novietojot automašīnu klusā mazpilsētas rajonā, nozust no policijas redzesloka.

Vajāšanā bija iesaistīs arī helikopters ar termokamerām, taču tovakar Mercedes vadītāju neizdevās atrast.

Otrdien, 31.janvārī, policija ziņoja, ka Mecedes vadītājs identificēts – tas esot kāds 37 gadus vecs vīrietis no Biberahas, kas aptuveni 200 000 eiro vērto spēkratu esot iznomājis. Izmeklēšana turpinās.

Foto: Ekrānbilde no twitter.com/PolizeiUL

Ilustratīvs attēls: Mercedes AMG GT 63 S Foto: Mercedes-Benz

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.