Volkswagen Amarok dodas pie pircējiem

Volkswagen atklājis pieteikšanos jaunā Amarok iegādei. Vācijā kopīgi ar Ford izstrādātā pikapa cena sākas no atzīmes 47 122 eiro.

Volkswagen informē, ka pasūtīšanai pieejami pieci pikapa varianti ar trīs dažādiem dīzeļdzinējiem. Cenu ziņā izdevīgākais ir Amarok bāzes variants, kas aprīkots ar 170 ZS (405 Nm) motoru, sešpakāpju ātrumkārbu un pieslēdzamu pilnpiedziņu.

Amarok nodrošina kravnesību līdz 1,19 tonnām un vilkt līdz pat 3,5 tonnu smagu piekabi vai treileri. Atkarībā no aprīkojuma varianta pikapam pieejamas vairāk nekā 25 elektroniskās palīgsistēmas un multimediju iekārtas ar līdz pat 12,3 collu ekrāniem.

 Papildus sākuma līmeņa dīzelim ražotājs piedāvā vēl vienu 2,0 litru variantu ar 205 ZS un 500 Nm, kā arī 3,0 litru V6 TDI agregātu, kas attīsta 241 ZS un 600 Nm. Abus jaudīgākos motorus varēs kombinēt ar desmit pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Eiropā pikaps tiek pārdots ar dubulto kabīni un divām dažādām pilnpiedziņas sistēmām apvienojumā ar aizmugurējās ass bloķējošo diferenciāli.

Pikapa dārgākās versijas ir Amarok PanAmericana ar bezceļa akcentiem un vairāk uz greznību orientētā Aventura par attiecīgi 69 009 un 70 164 eiro.

Foto: Ekrānbilde no facebook.com/AmarokSA

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.