Hyundai laiž klajā Ioniq 6 First Edition (+ FOTO)

Dienvidkorejas autoražotājs Hyundai uzsāk elektriskā Ioniq 6 īpašā modeļa First Edition pārdošanu Eiropā. Dažādos būs pieejams atšķirīgs automobiļu skaits, piemēram, Vācijai, rezervētas 2500 vienības.

Korejiešu elektroautomoilis komplektēts ar 77,4 kilovatstundu bateriju, kas lētākajai aizmugures riteņu piedziņas versijai ļaus nobraukt līdz 600 km, bet dārgākajam pilnpiedziņas variantam – līdz 500 km.

First Edition cita starpā izcelsies ar 20 collu riteņu diskiem, tumšā alumīnija emblēmu un melnu salonu, kurā iebūvēti relaksējoši ādas-auduma sēdekļi, apdarei izmantojot ekoloģiski apstrādātu īstu ādu, kas kombinēta ar mākslīgo ādu un polsterējuma audumu, kam tartāna pinuma raksts.

Patīkamas un noderīgas ekstras īpašniekam būs arī automātiski salokāmi durvju rokturi, projekcijas displejs, stikla jumta lūka, Bose skaņu sistēma un mākslīgi radīts motora troksnis.

Ioniq 6 800 voltu akumulatoru sistēma atbalsta īpaši ātru uzlādi ar jaudu līdz 240 kW un ļauj uzlādēt akumulatoru 15 minūtēs 351 kilometra veikšanai.

Vācijā Ioniq 6 First Edition cena būs 66 400 eiro, pieteikšanās iegādei – no nākamās trešdienas ražotāja interneta vietnē.

Foto: Hyundai

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.