Čehijas policija saņems 70 BMW 5.sērijas Touring universālus (+ FOTO)

Čehijas policija papildinās savu autoparku ar 70 BMW 5.sērijas universāliem, kas daru sāks tuvāko mēnešu laikā.

Acīmredzot 570 Zs jaudīgais Ferrari 458 Italia nepaliks viens cīņā pret ātruma pārkāpējiem uz Čehijas maģistrālēm, jo likumsargu rindas tuvākajā laikā papildinās 70 BMW 540i xDrive Touring universāli. Desmit automašīnas jau saņemtas, pārējās piegādās tuvāko mēnešu laikā.

Policijas preses relīzē teikts, ka piecas automašīnas ir pelēkas un ieguvušas policijas krāsojumu, bet pieci universāli ir melni un bez pazīšanās zīmēm.  

BMW 540i xDrive Touring nav sporta auto, taču ar savu rindas sešcilindru dzinēju, kas attīsta 340 ZS un 450 Nm, tam citiem aiz muguras nevajadzēs slēpties. Komplektā ar visu riteņu piedziņu un 8 pakāpju automātisko pārnesumkārbu, vācu universāls 100 km/h sasniedz 4,8 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 250 km/h.

Policijas vadītājs Jaromirs Bišofs norādījis, ka automašīnas tiek saņemtas tehnikas nomaiņas un autoparka uzlabošanas projekta ietvaros.

Nesen Čehijas policija tika pie Ferrari 458 Italia, kas savulaik atņemts noziedzīgajām struktūrām un 12 gadus bija nostāvējis konfiscēto spēkratu stāvvietā. Itāļu varenauto atjaunots un pārveidots par policijas patruļauto.

Foto: Ekrānbilde no facebook.com/BMW.Stratos

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.