Sākot ar 67 300 eiro – Genesis Electrified GV70 (+ FOTO)

Dienvidkorejas luksuss automobiļu ražotājs Genesis sāk piedāvāt Eiropā savu trešo pilnībā elektrisko modeli, krosoveru Electrified GV70.

Genesis piedāvājumā jau ir modeļi GV60 un Genesis Electrified G80, bet tagad tam pievienojies arī elektriskais GV70, kas apvieno pilnībā elektrisko piedziņu ar lielu darbības rādiusu un dāsnu aprīkojumu. Premium zīmols tādējādi sper vēl vienu soli ceļā uz pilnībā elektrisku automobiļu ražotāju, ko tas plāno paveikt līdz 2025. gadam.

Electrified GV70 ir divi elektromotori ar sistēmas kopējo jaudu 320 kW (436 ZS), taču īslaicīgi, līdz 10 sekundēm, pieejami arī 360 kW (490 ZS), ko panāk izmantojot Boost funkciju. Tas korejiešu SUV paātrina no nulles līdz 100 km/h 4,2 sekundēs, savukārt litija jonu akumulatora jauda ir 77,4 kWh, kam jānodrošina sniedzamība līdz pat 455 kilometriem pēc WLTP cikla. Pateicoties 800 voltu arhitektūrai, 350 kW ātrās uzlādes stacijās akumulatoru var uzlādēt no 10 līdz 80 procentiem aptuveni 18 minūtēs.

Zīmola jaunākais elektromobilis tiek piedāvāts tikai Sport aprīkojuma versijā, kurā ietilpst 14,5 collu informācijas un izklaides ekrāns, nākamās paaudzes drošības sistēmas, pilnpiedziņa ar E-Terrain režīmu un elektroniski vadāma šasija ar Preview priekšskatījuma funkciju.

GV70 aprīkojumu var uzlabot ar papildaprīkojumā iekļautajiem piedāvājumiem, piemēram, automaģistrāles asistentu (HDA II) daļēji autonomai braukšanai, automātisko parkošanās palīgu (RSPA), Ergo Motion sēdekļiem ar masāžas funkciju un Lexicon skaņas sistēmu ar aktīvo braukšanas trokšņu slāpēšanu (ANC-R).

Pirmos pasūtītos automobiļus Genesis sola sākt piegādāt oktobrī.

Foto: Genesis

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.