Kia XCeed piedzīvo modernizāciju

Kia pabeidzis darbu pie krosovera XCeed modernizācijas un reizē ar to ticis pie jaunas aprīkojuma komplektācijas.

Dienvidkorejas autoražotājs Kia nodemonstrējis XCeed modernizēto versiju, kas pie pircējiem dosies šī gada septembrī. Kompaktais krosovers ieguvis savādākus bamperus, jaunu radiatora restes dizainu un aizmugures lukturus, kuru jaunā grafika ar sešstūru elementiem sevišķi labi izceļas jaunajā GT Line komplektācijā. GT Line komplektāciju cita starpā papildina stūre ar saplacinātu apakšmalu, bezrāmja atpakaļskata spogulis, alumīnija pedāļi, melns jumts un transmisijas tunelis, ātrumpārslēgs ar perforētas ādas apdari un ciparu mērinstrumenti ar 12,3 collu Full HD ekrānu (papildmaksa), kā arī izplūdes sistēma ar sportiska dizaina izvadiem.

Dzinēju klāstā jau zināmais 1,0 litru trīscilindru agregāts ar 120 ZS un 172 Nm. Lielākais 1,5 litru motors attīsta 160 ZS un 253 Nm, savukārt no Ceed GT un ProCeed GT pārņemtais 1,6 litru turbo nodrošina 204 ZS un 265 Nm. Pēdējais komplektā ar 7 pakāpju DCT nodrošina krosoveram paātrinājumu līdz 100 km/h 7,5 sekundēs.

Pircēja izvēlei arī XCeed ar 1,6 litru Mild Hybrid 48V tehnoloģiju uz dīzeļdzinēja bāzes un uzlādējamais Plug-in hibrīds, kam pamatā 1,6 litru benzīna motors. Šādi komplektēts krosovers attīsta 141 Zs (265 Nm) un ar elektrību nobrauc līdz 60 km.

Cenu ražotājs vēl neatklāj, taču informē, ka modernizētais XCeed markas dīlercentros ieradīsies šī gada septembrī.

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.