Honda iepazīstina ar jauno CR-V Ziemeļamerikas tirgum ( FOTO)

Japānas autoražotājs Honda nodemonstrējis 2023.gada Honda CR-V, kas aiz okeāna ir viens no populārākajiem ģimenes auto kompakto krosoveru klasē.

Jaunais CR-V ir nedaudz garāks, zemāks un platāks par pašreizējo modeli. Riteņu bāzei pieliekot vien pusotru centimetru, tas varēs lepoties ar lielāko bagāžnieka apjomu (1028 l.) modeļa vēsturē. Taču tie nav vienīgie ieguvumi – jāatzīmē arī uzlabotā šasija un tehniskais pildījums, kas jaunajam modelim ļaus justies krietni drošāk dažādās situācijās. Piemēram, tagad CR-V tiek komplektēts ar sistēmu, kas palīdz braukt slīpumos (ātruma izvēle 3-19 km/h diapazonā), bet braukšanas režīmiem Normal, Econ un Sport pievienots vēl viens – Snow, kas noderēs pārvietojoties pa sniegu. Pilnpiedziņa joprojām par papildmaksu visām CR-V modifikācijām, izņemot Sport Touring, kur tā jau pamata aprīkojumā, taču tagad elektronika aizmugures asij spēs novadīt līdz 50% vilkmes, kas svarīgi slidenos braukšanas apstākļos.

Salonā ciparu mērinstrumenti un multimediju ekrāns ar 7 collu izmēru (bāzes versijai) vai 9 collu formātā dārgākajās versijās. Bāzes modeļa aprīkojumā arī Honda Sensing drošības komplekss, 10 drošības spilveni, USB-A un USB-C pieslēgvietas.

Motoru izvēlē divi agregāti: 193 Zs jaudīgs 1,5 litru turbomotors ar 243 Nm griezes momentu, kas tagad pieejams plašākā diapazonā, kā arī hibrīdiekārta uz divlitru benzīna dzinēja bāzes. Kopā ar diviem elektromotoriem tā attīsta maksimāli 207 Zs (335 Nm), kas jaunajam CR-V ļaus sasniegt maksimālo ātrumu 185 km/h (agrāk 138 km/h) un vilkt līdz 454 kg. smagu piekabi.

Cenas ražotājs vēl neatklāj, taču zināms, ka jaunais modelis būs nedaudz dārgāks, kas ekspertiem ļauj prognozēt cenu diapazonu 30 000 – 45 000 dolāru robežās.

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.