Jaunais Honda Civic Type R ieradīsies 21.jūlijā (+ VIDEO)

Honda atklājis, ka sportiskā hečbeka Civic Type R jaunās paaudzes modelis pasaules pirmizrādi piedzīvos 21.jūlijā.

Bet pagaidām ražotājs publicējis pirmo tīzeri, kas ļauj noprast par pārveidojumiem automašīnas priekšējā daļā. Jau tagad redzams, ka jaunajam modelis būs jauna dizaina lukturi ar dienasgaismas diodēm lukturu augšpusē, jauns priekšējais bamperis ar gaisa pievadiem, ko nosedz šūnveida reste. Tāpat zināms, ka “karstais hečbeks” aprīkots ar aizmugurējo antispārnu un izplūdes sistēmu ar trim caurulēm.

Tehniskie dati vēl netiek atklāti, taču neoficiāla informācija liecina, ka Civic Type R ir aprīkots ar 2,0 litru benzīna turbodzinēju, kas varētu attīstīt par pāris zirgspēkiem vairāk nekā pašreizējās paaudzes 320 Zs agregāts. To netieši apstiprina arī Honda, kas jauno modeli pieteic, kā “spēcīgāko un jaudīgāko” no visām Type R versijām.

Parastais vienpadsmitās paaudzes Civic debitēja pagājušajā gadā. Pircējam pieejams sedans un hečbeks ar 2,0 litru benzīna 160 Zs motoru vai 180 Zs jaudīgu 1,5 litru turbo dzinēju. Abi motori darbojas kopā ar CVT, dažās versijās pieejama arī sešpakāpju “mehānika”.

Foto: Honda

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.