Ford atsauc gandrīz 50 000 elektrisko Mustang Mach-E

48 924 elektrisko krosoveru Mustang Mach-E īpašnieku nāksies dodies uz servisa centriem, lai novērstu nopietnu problēmu, kas var skart 2020.-2022.gadu izlaiduma automobiļus.

Aizokeāna mediji vēsta, ka no 2020.gada 27.maija līdz 2022.gada 24.maijam saražotie Mustang Mach-E brauciena laikā var piedzīvot pēkšņu jaudas zudumu, kas var būt tik nopietns, ka dažos gadījumos automašīna pat nevar uzsākt kustību akumulatora savienojumu problēmu dēļ, kas var pārkarst. Līdzīgs defekts var parādīties arī tad, kad akumulators tiek uzlādēts ar ātrās uzlādes iekārtu.

Ford sola, ka problēmu var atrisināt ar jauna programmnodrošinājuma palīdzību, taču jaunā programma kļūs pieejama tikai jūlijā.

Līdz tam ražotājs lūdz elektriskā Mustang īpašniekus atturēties no braukšanas, bet dīleriem liegts jaunos automobiļus pārdot.  

Šis nav pirmais Ford Mustang Mach-E atsaukums – 2021. gadā šo modeli aicināja uz servisu, lai izlabotu nepareizi iemontētus panorāmas jumtus, nostiprinātu vaļīgu apakšrāmi un izlabotu kļūmi galvenajā vadības blokā.

Foto: Ford

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.