Bentley laiž klajā sportisko Flying Spur S (+ FOTO)

Britu marka Bentley papildinājusi sportisko S modeļu klāstu ar sedana Flying Spur versiju, ko parādīs Gudvudas Ātruma Festivālā no 23.līdz 26.jūnijam.

Vizuāli Flying Spur S atšķirsies ar melnu radiatora resti, melniem 21 collu piecspieķu riteņu diskiem (22 collas un trīsspieķu dizains – piemaksa) un citām sīkākām melnas krāsas detaļam, kuru skaitā logu rāmji, spoguļu korpusi, sporta izplūdes sistēmas uzgaļi, gaisa izvadi spārnos.  Jāpieskaita tonēti lukturi priekšā un aizmugurē, S-versijas plāksnītes salonā un uz virsbūves, kā arī sarkani bremžu suporti un īpašs salona noformējums ar izgaismotiem sliekšņiem un Continental GT Speed mērinstrumentu paneli.

Flying Spur S ir pieejams ar diviem dzinējiem. 4,0 litru V8 twinturbo motors nodrošina 550 ZS jaudu, un tā griezes moments ir 770 ņūtonmetri. Sedans līdz 100 kilometriem stundā paātrinās 4,0 sekundēs un sasniedz maksimālo ātrumu 319 kilometri stundā. Vadītājam palīdzēs Bentley Dynamic Ride sistēma, kas neitralizē korpusa sasvēršanos, kā arī četru riteņu stūrēšanas sistēma, kas pagriež aizmugurējos riteņus līdz 4,2 grādiem, uzlabojot vadāmību līkumos.

Otrs dzinēja variants ir hibrīdiekārta uz 2,9 litru motora bāzes. Tā attīsta 544 ZS un 750 Nm, nodrošinot, ka sedans līdz 100 km/h paātrinās 4,1 sekundē. Elektriskā režīmā šāda Flying Spur S modifikācija nobrauc 41 km.

Bez Flying Spur S Gudvudas ātruma festivālā būs apskatāmi arī Bentley Continental GT S un GT Cabriolet S.

Foto: Bentley

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.