Ļoti individuāls Jaguar tikai vienā eksemplārā

Kāds Jaguar klients vēlējās automašīnu, kas būtu izgatavota tajā gadā, kad viņš dzimis pats un apveltīts ar īpašām ekstrām. Jaguar izpildīja lūgumu, prezentējot to Karalienes Platīna jubilejas pasākumā.

Īpašs automobilis, ko visai pasaulei parāda īpašā pasākumā – šāda reta iespēja bija radusies kādam Jaguar klientam, kas pasūtījumu pieteica pirms 12 mēnešiem. Vīrietis vēlējās mašīnu, kas izgatavota viņa dzimšanas gadā, tādēļ tika piemeklēts 1965.gada kabriolets, kas no konveijera noripoja nāca divas dienas pēc viņa dzimšanas dienas.

Automobiļa restaurācija un pārbūve Jaguar Classic Works speciālistiem aizņēma gadu, tomēr pūles bija tā vērtas: kabriolets ieguva metāliski zilu virsbūves krāsu, kas izstrādāta iedvesmojoties no Union Jack karoga krāsas, sarkanas krāsas ādas apdari salonam un 4,7 litru motoru, kas sadarbojas ar Jaguar Classic speciāli izstrādāto piecu pakāpju manuālo kārbu. Uzstādīta sporta izplūdes sistēma, modernizēta piekare, kas kombinācijā ar platākām riepām un pastiprinātām bremzēm uzlabo ne tikai dinamiku, bet arī auto vadāmību.

Hromētie bamperi un spieķu riteņu diski tika atstāti, bet lukturus aizstāja moderni diožu gaismekļi. Savukārt salonā iebūvēja multimediju iekārtu ar skārienekrānu, satelītnavigāciju un Bluetooth, papildinot aprīkojumu ar ekstrām, kas pieejamas E-Type 60 Collection Edition ierobežotajai versijai.

Automašīna radīta vienā eksemplārā, taču, cik tas izmaksājis klientam, netiek atklāts.

 

Foto: Jaguar

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.