Jaunais Volkswagen Amarok: vertikāls ekrāns un 30 elektroniskie palīgi

Volkswagen turpina atklāt detaļas par pikapu Amarok, kas pārdošanā nonāks gada beigās.

Jaunais Amarok tiek izstrādāts kopā ar Ford un dala platformu ar viņu pikapu Ranger. Volkswagen modelim tiek solīts augstvērtīgs salona iekārtojums ar jaunu interjera, dažādām palīgsistēmām un savienojamību. Šodien ražotājs publicējis salona attēlu, kurā redzams, ka agrāk izmantoto horizontālo multimediju ekrānu aizstāj vertikāls displejs ar pogām tā apakšā. Zināms, ka atkarībā no versijas ekrāna izmērs sasniegs 10 vai 12 collas, bet pogas paredzētas kā alternatīva dažu nepieciešamāko funkciju izsaukšanai. Interesanti, ka ar skārienekrāna palīdzību var aktivizēt vairāk nekā 30 elektronisko palīgsistēmu, turklāt divas trešdaļas no tām šim modelim pieejamas pirmoreiz.

Agrāk publicētā informācija liecina, ka Amarok garums palielināsies par desmit centimetriem līdz 5,35 kastē atradīsies vieta eiropaletei, bet pagarinājums aiz dubultkabīnes saglabāts kā vizuāli dinamisks un metriem un tas kļūs nedaudz platāks, nodrošinot vairāk vietas, īpaši aizmugurē sēdošiem. Kravas aerodinamiku uzlabojoš elements. Modeļa nosaukums lieliem drukātiem burtiem redzams gan priekšpusē, gan uz aizmugures borta, atgādinot, ka Amaroks – inuītu teikās – gigantisks, spēcīgais un izveicīgais vilks, var medīt arī vienatnē.

 Volkswagen Amarok tiek ražots kopš 2010. gada un 12 gadu laikā ir atradis vairāk nekā 815 000 īpašnieku. Jaunākā pikapa versija, ko izstrādājušas komandas Austrālijā un Eiropā, turpmāk tiks ražota Silvertonā Dienvidāfrikā.

Foto: Volkswagen

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.