Cik maksā jaunas mašīnas Krievijā? – stāsta krievu blogeris (+ VIDEO)

Krievu blogeris izstaigā vairāku marku jauno auto salonus un pastāsta par cenām. 30 000 dolāru par Dacia Duster, 55 000 dolāru par Mazda 6, 100 000 dolāru par Toyota Hilux.

100 tūkstoši dolāru par Toyota pikapu nebūt nav augstākā robeža – vēl taču ir Lexus, Audi un Mercedes, kuru cenu blogeris pat atsakās nosaukt. 

Krievu pircējam atliek gaidīt, ka cenas kritīsies, taču eksperti brīdinājuši, ka tas nenotiks. Vēl ir ķīniešu produkcija, ko valdība pasniedz kā rietumu autobūves aizstājējus, taču šiem automobiļiem vairums neuzticas. 

Interesanti, ka tikko sava pētījuma rezultātus publicējis arī auto tematikas resurss Autonews.ru – šis izdevums secinājis, ka milzīgajos Piemaskavas automobiļu loģistikas laukumos pietiekamos daudzumos atrodami vairs tikai Kia automobiļi, bet ierastā rietumu produkcija no tiem praktiski izzudusi. Tas nozīmē, ka dīleru cenas nolūkā “tikt pie superpeļņas” nav blefs un uzņēmēji tiešām tirgo “to, kas atlicis”.

Autonews.ru saviem lasītājiem, kas meklē vācu vai japāņu auto, iesaka pievērsties izdevīgākā varianta meklējumos jau tūlīt, pretējā gadījumā izvēle var apstāsies pie ķīniešu “Haval Jolion virsbūves krāsas un komplektācijas.”    

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.