Volkswagen plāno elektrisko Passat ar nosaukumu ID.7 Touring

ID.7 Touring – tas ir elektriskās piedziņas universāls, kas 2023.gadā nomainīs vienu no volfsburdziešu populārākajiem modeļiem Volkswagen Passat.

Nākotne ir elektriska – Volkswagen par to nešaubās, tādēļ Emdenas rūpnīcā, kur gadu desmitiem ražots arī Passat, tiek ieguldīts miljards eiro, lai ražošanu pārkārtotu elektriskās piedziņas gultnē.

Rūpnīca tuvākajos gados uzsāks arī Passat pēcteča ID.7 Touring ražošanu. Šobrīd zināms, ka aizvadītajā nedēļā tieši šāds nosaukums elektriskajam Passat apstiprināts patentu birojā, bet par to, kā šis modelis izskatīsies un, ko tas spēs, var spriest pēc koncepta ID. Space Vizion, kas tika nodemonstrēts jau 2019.gadā.

ID. Space Vizion bija aprīkots ar vienu 205 kW / 279 ZS elektromotoru pie aizmugurējās ass. Paredzēts arī pilnpiedziņas variants ar papildu 75 kW / 102 ZS motoru priekšpusē un sistēmas kopējo jaudu 340 Zs. 100 km/h šāds variants spēj sasniegt 5,4 sekunžu laikā, maksimālais ātrums tika solīts 180 km/h, bet 82 kWh baterija nodrošināja līdz 590 km ar vienu uzlādi. Uzlādei līdz 80 procentiem pie 150 kW iekārtas nepieciešama pusstunda.

Salonā pašu svarīgāko informāciju piegādāja neliels displejs mērinstrumentu bloka vietā, viss pārējais, ieskaitot navigācijas norādes uzticēts projekcijas displejam, savukārt multivides funkcijām atvēlēts 15,6 collu skārienekrāns.

Koncepts ID. Space Vizion Foto: Volkswagen

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.