Neprot braukt ar manuālo kārbu – pirka par 700 000, pēc nedēļas sasita (+ FOTO)

Tā nu sanācis – ļoti retais un par 704 000 eiro dolāru izsolē iegādātais Ford GT Heritage nu ir pamatīgi sabojāts, bet īpašnieks meklē attaisnojumus, lai komentāros viņu nedēvētu par „pēdējo muļķi”.

Ford GT ir viens no divtūkstošo gadu iespaidīgākajiem varenauto, kas savulaik izlaists vien 4038 eksemplāru skaitā. Vienu no šīm automašīnām, izsolē samaksājot 704 000 dolāru, savā īpašumā ieguva kāds 50 gadus vecs amerikānis no Floridas. Taču prieki bija īsi – kā ziņo vietējā policija, pagājušajā piektdienā, vīrietis Bokaratonas pilsētā  netika galā ar sava 550 Zs spēkrata vadību un ietriecās palmā.

Amerikānis taisnojies, ka neprotot apieties ar manuālo kārbu, auto riepas neesot jaunas, bet iela bijusi slidena. Vēlāk izrādījies, ka automašīna vēl neesot bijusi apdrošināta, vīrietim uz to brīdi jau bijusi nederīga vadītāja apliecība, bet, lai neveiksmju komplekts būtu pilns, reti sastopamais Ford GT iegādāts pirms nedēļas, samaksājot nedaudz vairāk par 700 000 dolāru.

Policija apliecinājusi, ka ietriecoties kokā, automašīnas ātrums bijis aptuveni 56 km/h. Avārijas rezultātā sabojāta Ford GT priekšpuse, nostrādājuši gaisa spilveni.

Foto: Ekrānbilde no facebook.com

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.