Toyota Yaris GR Sport – pārdošanā no 2022.gada pavasara (+ FOTO)

Toyota piesaka papildinājumu mazauto Yaris saimei. Tā būs modifikācija GR Sport, kas kļūs pieejama no nākamā gada pavasara.

GR Sport izcelsies ar ekskluzīvo eksterjera krāsu Dynamic Grey, kas tiek piedāvāta kā divu toņu krāsas apdare ar melniem akcentiem. Radiatora režģim ir šūnveida raksts, bet 18 collu vieglmetāla diski ar sarkanām dekoratīvām līnijām pasvītro saistību ar autosporta nodaļu Gazoo Racing. GR Sport var atpazīt pēc citas formas aizmugures difuzora un apaļās izplūdes sistēmas caurules, kas izvadīta labajā pusē.

Yaris GR Sport darbina 1,5 litru benzīna dzinējs, taču klients var izvēlēties arī hibrīdiekārtu ar tādu pašu darba tilpumu. Pirmajā gadījumā automašīna patērēs 4,9-4,0 litrus uz 100 km, otrā – 5,7-5,3 litrus.

Yaris GR Sport priekšējā un aizmugurējā piekare ir uzlabota, lai amortizatori labāk un ātrāk reaģētu uz elektriskā stūres pastiprinātāja kustībām, bet aizmugurējās piekares atsperes ir optimizētas, lai novērstu virsbūves šūpošanos un neļautu riteņiem atrauties no zemes strauji bremzējot vai paātrinātos. Konstrukcijā izmantoti arī papildu statņi, kas veicina virsbūves stingrību, automašīnas vadāmību un stabilitāti, bet papildu gaisa deflektoru uzdevums priekšējo un aizmugurējo riteņu arkās ir aerodinamikas uzlabošana.

Foto: Toyota

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.