Toyota Aygo X īpašais modelis tikai 500 vienībās

Līdz ar pārdošanas startu Japānas autobūves uzņēmums Toyota laiž klajā pilsētas krosovera īpašo modeli Aygo X Limited, kas būs pieejams vien 500 eksemplāru lielā skaitā, piesakoties internetā.

Aygo X Limited ir piecdurvju modelis ar divu toņu krāsojumu un teju vislabāko iespējamo aprīkojumu. Papildus bezatslēgas Smart-key piekļuves sistēmai, tajā ietilpst automātiskā klimata kontrole, ar ādu apvilkta stūre, sēdekļi ar daļēju ādas apdari, komforta apgaismojums un viedtālruņa bezvadu uzlādes paliktnis, kas nodrošina savietojamību izmantojot Apple CarPlay un Android Auto. Salonā arī multivides sistēma ar 9 collu ekrānu, mākoņservisa navigāciju un JBL premium skaņas sistēmu. Kā papildaprīkojums ir pieejams arī salokāms auduma jumts.

Papildus 18 collu vieglmetāla diskiem ar oranžiem akcentiem, mini krosovera flagmaņa vizuālā identifikācija ir savādāka priekšējā daļa ar LED priekšējiem lukturiem, kas atrodas blakus oriģināla dizaina radiatora režģim. Arī spārniem un aizmugurējam buferim ir atšķirīgs no standarta versijas dizains. Komplektu papildina miglas lukturi un parkošanās sensori priekšā un aizmugurē.

Toyota mazāko krosoveru darbina trīscilindru benzīna dzinējs, kas no viena litra darba tilpuma rada 72 Zs, var strādāt apvienojumā ar piecu pakāpju manuālo pārnesumkārbu vai bezpakāpju CVT kārbu. Ražotāja norādītais degvielas patēriņš Aygo X krosoveram: 5,4 – 4,7 litri uz 100 km.

 

Foto: Toyota

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.