Ķīniešu luksuss minivens ar milzu resti un iespaidīgu dinamiku (+ FOTO)

Ķīnas marka Voyah, kas darbojas koncerna Dongfeng Motor sastāvā, Guandžou motoršovā iepazīstinājusi ar minivenu Dreamer.

Voyah Dreamer ir 5,31 m garš un apveltīts ar 3,2 m riteņu garenbāzi. Automašīna izceļas ar milzu radiatora resti, kas atstās kaunā pat BMW pēdējo modeļu sasniegumus šajā jomā. Minivenam raksturīgi horizontāli novietoti lukturi, vertikāli gaisa pievadi un priekšējais panelis ar apvienotiem ciparu mērinstrumentiem un multimediju ekrāniem, kas stiepjas no viena virsbūves statņa līdz otram.

Izstādē prezentētais modelis ir četrvietīgs, komplektēts ar atbīdāmām durvīm un īpaši komfortabliem elektriski regulējamiem, ventilējamiem un apsildāmiem sēdekļiem, kurus aizmugurē sēdošie var atlaist pusguļus stāvoklī. Neaizpaliks arī masāžas funkcija un Rolls-Royce stila „zvaigžņotās debess” griesti.

Zināms, ka Voyah Dreamer aprīkots ar elektrisko piedziņu, kas „pirmajam pilnībā elektriskajam minivenam pasaulē” (ražotāja formulējums) ļauj paātrināties no vietas līdz simtam 5,9 sekundēs, kas ir viens no labākajiem ieskrējiena rādītājiem starp sērijveida miniveniem.

Ķīnas tirgū Voyah Dreamer startēs 2022.gada vasarā, cenšoties sastādīt konkurenci tādiem modeļiem kā Buick GL8 Avenir un Lexus LM.

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.