Piektdien ceļu satiksmes negadījumos bojā gājuši trīs cilvēki

Aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 102 ceļu satiksmes negadījumi, kuros bojā gājuši trīs cilvēki un vēl 17 cilvēki cietuši, aģentūru LETA informēja Valsts policijas pārstāve Ance Rozīte.

Piektdien, plkst.17.27 saņemts izsaukums uz Rēzeknes novada Audriņu pagastu, kur autoceļa Rēzekne – Gulbene 16.klometrā sadūrušās automašīnas “Hyundai” un “Audi A4”. Negadījumā bojā gāja vīrietis un sieviete. Vēl viena sieviete avārijā cietusi un nogādāta medicīnas iestādē. Par notikušo ir uzsākts kriminālprocess, un policija noskaidro negadījuma apstākļus.

Savukārt plkst.16.54, Ogrē, Daugavpils un Jura Alunāna ielu krustojumā, kāda vīrieša vadīta automašīna “Volvo” notrieca velosipēdistu, kurš no gūtajām traumām medicīnas iestādē mira. Policija turpina noskaidrot notikušā apstākļus.

Visvairāk – 49 – ceļu satiksmes negadījumu pagājušajā diennaktī reģistrēti Rīgas reģionā, 18 negadījumi reģistrēti Latgalē, 17 – Zemgalē, 12 – Kurzemē, seši – Vidzemē.

Arī visvairāk cietušo – deviņi – bijuši Rīgas reģionā, tajā skaitā cietuši divi gājēji un četri velosipēdisti. Pa trim cietušajiem bija Kurzemē un Latgalē, bet vēl divi – Zemgalē.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemts 271 administratīvo pārkāpumu lēmums, tajā skaitā 87 par ātruma pārsniegšanu, seši par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā un astoņi par agresīvu braukšanu.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.