Nepilni 14 000 eiro – Dacia atklāj septiņvietīgā Jogger cenas (+ FOTO)

Dacia no nākamā gada marta piedāvās arī septiņvietīgā versijā pieejamo Jogger, kas tiek virzīts kā Logan MCV un Dokker pēctecis.

Pamataprīkojumā Essential (Vācijā 13 990 eiro) iekļautas, tostarp LED tuvās gaismas, elektriski paceļami stikli priekšējām durvīm, centrālā atslēga ar radio tālvadības pulti, ātruma ierobežotājs un automātiskās gaismas. Būs arī augstumā regulējams vadītāja sēdeklis un stūre, avārijas bremzēšanas sistēma, e-zvana funkcija un kalnā uzbraukšanas palīgs, kā arī informācijas un izklaides sistēma ar viedtālruņa savienojumu.

Comfort aprīkojuma komplektā (no 15 650 eiro) ir iekļauta manuālā gaisa kondicionēšanas sistēma, kruīza kontrole, aizmugures parkošanās palīgsistēma un Media Display informācijas un izklaides sistēma ar astoņu collu skārienekrānu. Ārējos spoguļus un durvju rokturus virsbūves krāsā papildina tonētie logi aizmugurē un apakšas aizsardzība priekšā un aizmugurē, bet jumta sliedes var ātri pārveidot par jumta bagāžnieku ar 80 kilogramu kravnesību.

Extreme aprīkojuma komplektā (no 16 690 eiro) ietilpst automātiskais gaisa kondicionētājs un atpakaļgaitas kamera, kā arī bezatslēgas pieejas un iedarbināšanas sistēma. Melna haizivs spuras antena, virsbūves apakšas aizsargi tumši pelēkā krāsā un 16 collu vieglmetāla diski melnā krāsā, sarkanas krāsas dekoratīvs nošuvums sēdekļiem un durvju paneļiem, kā arī hroma aplikācijas nedaudz dinamiskākam un izaicinošākam izskatam. 

Top aprīkojums Extreme + (no 17 490 eiro) piedāvā arī paaugstinātu viduskonsoli ar elektrisko stāvbremzi, priekšējo parkošanās palīgierīci un aklās zonas brīdinājumu. Papildus tam ir integrēta Media Nav multimediju sistēma, priekšējo sēdekļu apsilde un bagāžnieka drošības atdalīšanas tīkls.

4,55 m garais universālis piedāvā līdz 1819 litriem kravas telpu un spēj pārvadāt līdz diviem metriem garus priekšmetus. Visās komplektācijās tas būs pieejams arī septiņvietīgā versijā, kas cenu ik reizi sadārdzinās par 800 eiro.

Pamata versijas dzinējspēks būs TCe 100 Eco-G agregāts, kas darbojas ar LPG gāzi, bet pircējs varēs izvēlēties arī nedaudz jaudīgāko TCe 110, kas cenai pievieno 500 eiro.

Paredzams, ka jaunais Dacia Jogger pasūtīšanai kļūs pieejams no decembra.

Foto: Dacia

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.