Īpašs Nissan Pathfinder SEMA motoršovam (+ FOTO)

Gaidāmajā Specialty Equipment Market Association (SEMA) izstādē Nissan piedalīsies ar īpaši sagatavotu jaunās paaudzes Pathfinder.

Nissan Project Overland projekta ietvaros izstrādātais Pathfinder paredzēts ceļojumiem skarbākos ekspluatācijas apstākļos, tas nebaidās sliktu ceļu un var tikt izmantots tūrisma ceļojumiem tālu prom no asfalta.

Automobilis ieguvis visai pamatīgi pārveidotu balstiekārtu ar Bilstein amortizatoriem, kas tā klīrensu palielina par 50 milimetriem, 18 collu pastiprinātus riteņus no sporta divīzijas Nismo piedāvājuma, bezceļu riepas ar rupju protektoru.

Komplektā arī papildu gaismas, apakšas aizsargi un jumta reliņi, bet pārveidotajā salonā iebūvēts Egoe Nestbox Camper Conversion ceļojumu modulis ar salokāmu mobilo virtuvi un guļamvietu.

Jaunās paaudzes Nissan Pathfinder debitēja 2021. gada sākumā. Krosovers ir aprīkots ar to pašu 3,5 litru atmosfērisko dzinēju, kas attīsta 284 Zs un 351 Nm griezes momentu, taču variatora transmisiju tagad aizvieto jauna 9 pakāpju automātiskā pārnesumkārba. Pilnpiedziņas versijā vadītājs varēs izvēlēties vienu no septiņiem braukšanas režīmiem, kas optimizē visu galveno sistēmu iestatījumus braukšanai dažādos apstākļos un uz dažādām ceļa virsmām.

Jaunās paaudzes Nissan Pathfinder pārdošana visā pasaulē sāksies 2021. gada beigās.

Foto: Nissan Media

Foto: Nissan Media

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.