Vēl maskā – Škoda publicē pirmo Slavia attēlu

Škoda publicējusi pirmo sedana Slavia attēlu, kurā tas redzams dienasgaismā, taču – joprojām zem maskējošās līmplēves. Sedans paredzēts Indijas tirgum, taču netiek izslēgts, ka to ieraudzīsim arī citos pasaules tirgos.

Piesakot jaunu modeli Škoda no saviem principiem neatkāpjas – vispirms tīzeri ar kādu automobiļa fragmentu vai speciāli aptumšoti attēli, tad prototips maskējošā tērpā un tikai tad seko jauna modeļa fotosesija visā godībā vispārējam apskatam.

Arī šoreiz recepte līdzīga, turklāt reizē ar nomaskēto prototipu seko vien informācija par to, cik dizaineru piedalījušies šāda ietērpa radīšanā un kurš tad kļuvis par uzvarētāju, ieraugot savu ideju attēlā redzamās Slavia nomaskēšanai.

Agrāk tika ziņots, ka Slavia pamatā ir MQB A0 platforma – tā pati, ko izmanto arī citi Volkswagen koncerna modeļi, piemēram, Škoda Fabia, VW Polo vai Seat Ibiza. Tas nozīmē, ka Slavia var pretendēt uz 1,0 litru trīscilindru benzīna motoriem ar 95 un 110 Zs, kā arī 1,5 litru turbo četrcilindru agregātu ar 150 Zs.

Škoda atturas no plašākas informācijas, vien norāda, ka nosaukums Slavia ir atsauce uz 19 gadsimta beigu Laurin & Klement ražotajiem motocikliem un velosipēdiem. Kā zināms no vēstures, Laurin & Klement marka pārtapa par uzņēmumu ko tagad pazīstam kā Škoda.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.