220 īpašie Land Rover Defender ASV tirgum (+ FOTO)

Land Rover izstrādājis Defender Trophy Edition – Camel Trofhy sacensībām veltītu īpašo versiju, kas paredzēta ASV tirgum un tiks izlaista 220 eksemplāru skaitā.

Trophy Edition Defender no standarta produkcijas atšķiras ar Camel Trofhy dzeltenmelno krāsojumu un īpašu aprīkojuma komplektu, kura skaitā ekspedīciju jumta bagāžnieks ar saliekamām kāpnēm, papildu tērauda aizsardzību buferiem un dzinēja karterim, apvidus riepas, dubļu sargi, kā arī vinča, kuru uzstādīs par papildmaksu. Tam jāpieskaita pneimatiskā balstiekārta, sakabes āķis, atpakaļskata kamera, kas parāda attēlu uz salona spogulī, kā arī informācijas un izklaides komplekss Pivi Pro ar 11,4 collu skārienekrāna displeju.

Trophy Edition pamatā ir modelis 110 P400 X-Dynamic SE, ko darbina 3,0 litru rindas sešu cilindru benzīna dzinējs, kas attīsta 400 Zs un 550 Nm griezes momentu. Motors darbojas kopā ar 8 pārnesumu automātu, ZF četru riteņu piedziņu ar 2 pakāpju sadales kārbu.

Kopumā tiks saražoti 220 šādi automobiļi, kas ASV tirgū maksās vismaz 90 000 dolāru. Pirmie 90 Defender Trophy Edition pircēji tiks uzaicināti piedalīties bezceļu sacensībās, kuras Land Rover organizē netālu no Biltmoras muižas Aševilā, Ziemeļkarolīnā.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.