“DB Schenker” ir vēl par soli tuvāk sūtījumu piegādei ar iespaidīgajiem VoloDrone kravas droniem (+ FOTO)

Pilsētas gaisa transporta pionieris “Volocopter” un vadošais loģistikas uzņēmums “DB Schenker” paziņoja, ka ir pabeigta elektrisko kravas dronu, kas paredzēti virszemes loģistikas operāciju veikšanai, izmantošanas konceptuālā projektēšana.

“Volocopter”, “DB Schenker” un Fraunhofera institūta pētnieku grupas, izpētot preču kodēšanas procesus, novērtējot kravas slodzes līmeni un definējot drošās preces, ar autonomo transporta līdzekļu palīdzību notestējot automātisku kravas piegādi ar dronu un nosakot citus nepieciešamos pirmslidojuma kravas kontroles veidus, ir modelējušas kravas drona VoloDrone integrāciju loģistikas tīklos.

Saskaņā ar SIA “Schenker” valdes locekles Evijas Sedolas teikto, “Volocopter” un “DB Schenker” strādā kopā pie VoloDrone ieviešanas kopš 2019. gada. “Sadarbības rezultātā izstrādātais  plāns ir pirmais savā jomā, un tas ir pamats VoloDrone dronu integrēšanai globālajos loģistikas tīklos, kas loģistikas nozarei varētu pavērt pilnīgi jaunas iespējas,” komentē E.Sedola.

Daudzpusīgais kravas drons VoloDrone ir aprīkots ar 18 rotoriem un motoriem vertikālai pacelšanās un nolaišanās iespējai. Tas var transportēt līdz 200kg kravas 40 kilometru attālumā.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.