Renault paziņo jaunā Kangoo cenas (+ FOTO)

Francijas autoražotājs Renault darījis zināmas kompaktā furgoniņa Kangoo jaunās paaudzes modeļa cenas.

Vācijā jaunais Kangoo starta versijā Edition One TCe 100 maksās 23 800 eiro, savukārt versija Intens ar TCe 130 motoru būs pieejama par 26 700 eiro.

Trešās paaudzes modelis jau bāzes versijā būs aprīkots ar LED priekšējiem un aizmugures lukturiem un dažādām vadītāja palīgsistēmām, ieskaitot avārijas bremzēšanas sistēmu ar gājēju noteikšanas funkciju, brīdināšanu par izbraukšanu no joslas un vadītāja noguruma uzraugu. Jaunums ir aktīvais neredzamās zonas asistents, kas lai izvairītos no avārijas, papildu akustiskajam un gaismu brīdinājuma signālam koriģē arī stūri.

Komplektā arī R & GO radio, kas nodrošina savienojamību ar viedtālruni. Versija ar Blue dCi 95 turbodīzeli maksās vismaz 26.300 eiro.

Aprīkojuma komplektācija Intens ietver 17 collu riteņu diskus, divu zonu klimatkontroli, bezatslēgas pieejas un starta sistēmu, jumta reliņus, kas palīdzēs nostiprināt un pārvadāt līdz 80 kg smagu kravu. Jau no rūpnīcas arī multimediju iekārta ar 8 collu ekrānu, viedtālruņa atbalstu un navigāciju.

Motoru piedāvājumā līdz ar TCe 130 benzīna agregātu arī Blue dCi 95 dīzeļdzinējs (no 28 100 eiro).   

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.