Genesis atklāj G80 un GV80 cenu Eiropas tirgum

Hyundai luksuss zīmols Genesis atklājis sedana G80 un krosovera GV80 cenu Eiropas tirgum. Vācijā šie modeļi maksās attiecīgi 46 900 un 62 200 eiro.

Sedans G80 būs pieejams ar 2,2 litru dīzeļdzinēju, astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu un aizmugurējo riteņu piedziņu jeb versijā, kur 2,5 litru benzīna motors apvienots ar automātisko kārbu un pilnpiedziņu. Pircējs varēs izvēlēties Premium vai Luxury-Line aprīkojuma versiju.

Tieši tāpat nosauktas krosovera GV80 aprīkojuma komplektācijas, bet motoru izvēlē benzīna 2,5 litru agregāts vai 3,0 litru turbodīzelis. Abi apvienojumā ar astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu un visu riteņu piedziņu. Krosovers būs pieejams piecu vai septiņu sēdvietu konfigurācijā.

Cenā ir iekļauta arī piecu gadu atbalsta pakete, kas ietver garantiju, klientu apkalpošanu, palīdzību avārijas gadījumā, apmaiņas transportlīdzekli, kamēr pašu auto servisā, kā arī kartes un programmatūras atjauninājumus caur internetu.

Genesis sola, ka klientiem nekad vairs nav nevajadzēs doties pie dīlera, jo transportlīdzekli var paņemt un piegādāt no mājām.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.