Volkswagen Taos startē 27. maijā

Volkswagen laiž klajā jaunu vidējās klases krosoveru Taos. Pārdošanā tas nonāks 27. maijā, taču ne pie mums, bet ASV, Krievijā un Dienvidamerikā.

Volkswagen Taos ir 4,45 m garš krosovers, ko Ķīnā pazīst ar nosaukumu Tharu. Automobiļa pamatā ir tā pati platforma, ko izmanto Seat Ateca un Škoda Karoq. Motoru piedāvājumā benzīna motori ar jaudu līdz 158 Zs, sešu un septiņu pakāpju DSG pārnesumkārbas, astoņu pakāpju automāts.

Brazīlijā tā pārdošana sāksies ar versiju Launch Edition, ko varēs atpazīt pēc divkrāsu virsbūves, melniem 18 collu riteņu diskiem un diožu lukturiem. Komplektā arī panorāmas jumts, ciparu mērinstrumenti, bezvadu uzlādes funkcija viedtālrunim.

Komplektācija ASV tirgum paredz pieeju arī tādām ekstrām kā gaismu sensori, Kessy bezatslēgas pieeja, motora iedarbināšana ar pogu, elektriski regulējami un ventilējami priekšējie sēdekļi, divu zonu klimatkontrole, apsildāma stūre un stikla mazgāšanas sprauslas. Ciparu mērinstrumenti būs visām versijām, bet elektroniskos palīgus pārstāv brīdināšana par iespējamo sadursmi un automātiskajām bremzēm, aktīvais aklā leņķa uzraugs, joslas uzturēšanas palīgsistēma, adaptīvā kruīzkontrole ar Stop-and-Go funkciju, kā arī automātiskā palīdzības izsaukšanas sistēma avārijas gadījumā.

Automašīna apveltīta ar 2,68 m riteņu garenbāzi un visai apjomīgu bagāžas telpu – nepilni 800 litri, ja mēra no otrās sēdekļu rindas sēdekļiem un 1878 litri, ja otrās sēdekļu rindas atzveltnes nolaistas.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.