Honda parāda elektriska krosovera prototipu

Šanhajas autoizstādē Honda demonstrē elektriska krosovera prototipu, atklājot, ka sērijveida modelis Ķīnas tirgum ieradīsies 2022.gadā.

Šanhajas autoizstādē Honda stendā apskatāms e:prototype – elektriska SUV pirmssērijas prototips, kas vizuāli līdzinās šā gada februārī pirmizrādi piedzīvojušo trešās paaudzes HR-V. Tiesa, koncepts atšķiras ar lielu daudzumu diožu pielietojumu – LED tehnika izmantota ne tikai priekšējiem lukturiem un dienasgaismām, bet pasvītro arī motora pārsega priekšējo malu, bamperi un sliekšņus, liekot iemirdzēties košāk arī markas logotipam.

Honda neatklāj salona attēlus, kā arī nesniedz informāciju par tehnisko pildījumu, tomēr kļuvis zināms, ka elektriskais krosovers saņems novatorisko trešās paaudzes Honda Connect tehnoloģiju, kas ļaus elektromobilim attālināti atjaunināt programmatūru. Piedevām viedā tehnoloģija braukšanas laikā spēj atpazīt balss komandas un palīdz veikt pirkumus internetā.

Honda SUV e: prototipa sērijveida versija ieradīsies 2022. gada pavasarī. Krosovers, kas būs pieejams tikai Ķīnā, kļūs par pirmo no desmit elektriskajiem transportlīdzekļiem, ko uzņēmums ieplānojis Ķīnas tirgum kā daļu no savas oglekļa emisiju samazināšanas programmas.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.