BMW 7.sērijas īpašā versija par 400 000 dolāriem (+ FOTO)

Šanhajas autoizstādē BMW nodemonstrējis īpaši greznu un dārgu 7.sērijas modifikāciju, kas paredzēta Ķīnas tirgum un tiks izlaista 25 eksemplāru lielā skaitā.

Par Shining Shadow Special Edition nosauktā modifikācija aprīkota ar 6,0 litru 12 cilindru motoru, kas attīsta 585 Zs un 850 Nm, nodrošinot ieskrējienu līdz simtam 3,8 sekundēs. Maksimālais ātrums ir 250 km/h – elektroniski ierobežots.

Sedanam ir unikāla divu toņu virsbūve – augšdaļa, ieskaitot jumtu, motora pārsegu un bagāžnieka vāku nokrāsota sudrabotā tonī, bet apakšdaļai izvēlēts tumši sarkans krāsojums. Šāds efekts panākts rūpīgā darbā, kam vajadzēja sešas līdz septiņas dienas.

Interjeram izmantota pelnu balta āda ar dimanta formas nošuvumu, lakota koka apdare, elektriski regulējami sēdekļi ar masāžas funkciju, nolaižami galdiņi un priekšējo sēdekļu atzveltnēs iebūvēti planšetdatori aizmugurējās rindas pasažieru ērtībām.

Shining Shadow Special Edition varēs nopirkt tikai Ķīnā. Ekskluzīvā limuzīna cena – 2,6 miljoni juaņu (aptuveni 400 000 dolāru).

BMW apsolījis izgatavot 25 Shining Shadow Special Edition eksemplārus.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.