Krievijā izlaista pirmā luksuss sedana Aurus Senat pilotpartija

Krievijā izlaisti vairāki luksuss sedana Aurus eksemplāri, kas tiks izmantoti izmēģinājumiem un tehnikas pieslīpēšanai. Pārdošanā šīs automašīnas nenonāks.

Krievu mediji, atsaucoties uz ziņu aģentūras TASS informāciju raksta, ka pirmā Aurus Senat automobiļu partija izlaista saskaņā ar grafiku un tāpat kā citur autobūves praksē, pārdošanā nenonāks, bet tiks izmantota pēdējiem izmēģinājumu testiem.

Automašīnas privātiem klientiem no konveijera sāks ripot nedaudz vēlāk. Vispirms Jelabugas rūpnīca izlaidīs versiju visgreznākajā aprīkojuma komplektācijā, pēc tam bāzes modeli pirmajā gadījumā Aurus Senat cena ir vismaz 22 miljoni rubļu (250 000 eiro), otrā – 18 miljoni (205 000 eiro).

Luksuss sedans ir aprīkots ar hibrīda spēkstaciju, kuras pamatā 4,4 litru v8 benzīna dzinējs ar kompresoru. Iekšdedzes dzinējs sadarbojas ar kompaktu elektromotoru un 9 pakāpju automātisko pārnesumkārbu. Hibrīdiekārtas kopējā jauda ir 600 zirgspēki.

Iepriekš kļuva zināms, ka sērijveida Aurus Senat pirmajiem privātajiem klientiem sāks piegādāt 2021. gada vasaras sākumā. Pirmajām automašīnām būs pieejamas sešās virsbūves krāsās: perlamutra balta, kafijas, tēraudzila, tumši zila, grafīta un melna.

Pašlaik valdības transporta speciālajā autoparkā Aurus Senat izmanto Krievijas prezidenta Vladimira Putina un citu valsts augstāko amatpersonu braucieniem

 

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.