Rolls-Royce laidis klajā īpašo versiju Spirit of Russia (+ FOTO)

Britu luksuss automobiļu ražotājs Rolls-Royce izlaidis apvidus auto Cullinan īpašo versiju Spirit of Russia, kas veltīta četrām Krievijas kalnu smailēm.

Spirit of Russia sērija veltīta Elbrusam, Aibga smailei Krasnaja Poļanā, Altaja Zelta kalniem un Kļuču Sopkai. Tie ir četri īpaši Cullinan, ko vieno salona noformējums matētos toņos ar sala efektu, kam jārada asociācijas ar sniegotām kalnu smailēm. Katram automobilim ir savādākas sliekšņu uzlikas ar iegravēto versijas nosaukumu un attiecīgā kalna augstumu.

Elbrus versijas interjers izdarināts ar melnu ādu un Arctic White baltās krāsas dekoriem, Krasnaya Polyana salonu veido gaiši pelēku un tirkīza krāsu kombinācija, kas atgādina dzidro kalnu debesis, Altaja kalnu Cullinan Golden Mountains ieguvis zili – dzeltenu interjeru, kas rada asociācijas ar saules apmirdzētām kalnu virsotnēm, bet apvidus auto, kas izlaists par godu Kļuču Sopkai, tiek piedāvāts ar melnu ādas salonu apvienojumā ar sarkano Mugello Red nokrāsu, kas imitē lavu.

Visi četri apvidus automobiļi ir komplektēti ar Rolls-Royce zvaigžņotām debesīm, kuru dizains pirmo reizi britu uzņēmuma vēsturē tiek veidots Krievijas ģeogrāfiskās kartes formā.

Spirit of Russia pieejamas četras krāsas: Iced Black Diamond, Iced Gunmetal, Midnight Sapphire un Premier Silver.

Visi četri automobiļi apgādāti ar 6.75 litru V12 motoru, kas attīsta 571 Zs un 850 Nm. Automašīnu cenas netiek atklātas, taču zināms, ka četri īpašie Cullinan tika pasūtīti 2020.gada vasarā, kad ražotājs paziņoja par Spirit of Russia un tagad tie nogādāti Maskavā.

Foto: Ekrānbilde no rolls-royce-avilon.ru

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.