Jaunā Škoda Fabia – pirmais attēls un informācija no ražotāja

Jaunās paaudzes Škoda Fabia pieaugs izmēros visos virzienos, iegūstot arī lielāku telpu bagāžai.

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda publicējis pirmo oficiālo attēlu ar ceturtās paaudzes Fabia . Tajā gan redzama vien nomaskētā automobiļa virsbūves augšdaļa, kas neļauj spriest par dizainu kopumā, taču ražotājs pastāstījis, ka automašīna iegūs platāku radiatora resti, jauna dizaina lukturus un aizmugures lukturus, kas iesniedzas arī bagāžnieka vākā.

Zināms, ka Fabia pieaugs izmēros, turklāt visos virzienos, bet bagāžas nodalījuma tilpums pieaugs par 50 litriem, sasniedzot 380 l. Motoru piedāvājumā būs tikai benzīna agregāti savienojumā ar manuālo vai DSG septiņu pakāpju pārnesumkārbu, diožu lukturi visām versijām vēl atklāts jautājums, bet analogos mērinstrumentus droši vien nomainīs ciparu tehnoloģija.

Ražotājs informē, ka jaunais modelis drošāk sargās savus pasažierus, pateicoties stingrākai konstrukcijai, bet vadītājam turpmāk palīdzēs arī tādas elektroniskās sistēmas, kas līdz šim bija pieejamas vien augstākas klases modeļiem.

Jauno modeli Škoda parādīs pavasarī, nedaudz vēlāk pievienojot arī Combi universāla modifikāciju. Pārdošanā ceturtās paaudzes Fabia nonāks vasaras beigās un maksās aptuveni 15 000  eiro (Vācijā).

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.