Ķīnas tirgum – Ford piesaka septiņvietīgo krosoveru Equator (+ FOTO)

Ford nodemonstrējis jauno krosoveru Equator, kas Ķīnas tirgū pārdošanā nonāks šopavasar.

Equator ir septiņvietīgs krosovers, kas pēc gabarītiem līdzinās lielākajam brālim Explorer, taču tehniskā ziņā ir pilnīgi cits. Ekvatora pamatā ir konstrukcija ar priekšējo riteņu piedziņu un šķērsām novietotu dzinēju, bet Explorer izmanto platformu ar aizmugures riteņu piedziņu un gareniski iebūvētu motoru.

Jaunais modelis ir 4905 mm garš, 1930 mm plats un 1755 mm augsts, var būt pieejams ar salonu pieciem, sešiem un septiņiem braucējiem.

Sešvietīgajā Titanium komplektācijā tas aprīkots ar atsevišķi sarindotiem sēdekļiem, klimatkontroli katrai sēdekļu rindai, 20 collu piecspieķu riteņu diskiem,  salonam ir divkrāsu ādas apdare un koka dekori, savukārt milzīgs platekrāna displejs, kas apvieno mērinstrumentu paneļa un multimediju funkcijas būs visiem Equator, tāpat kā režīmu izvēles grozāmpoga un “peldoša” viduskonsole ar nišu viedtālruņa bezvadu uzlādei.

Motortelpā atrodas 2,0 litru EcoBoost četrcilindru benzīna agregāts ar 224 Zs jaudu.

Ford Equator tirgū nonāks līdz pirmā ceturkšņa beigām. Automašīnu ražos Ķīnā un, lai gan cenas vēl nav atklātas, zināms, ka tās būs zemākas nekā Ford Explorer, kas maksā vismaz 310 000 juaņu (39 700 eiro).

Foto: Ekrānbilde no facebook.com/carnewschina

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.