Opel elektriskais furgons nobrauks 275 km (+ FOTO)

Opel iepazīstinājis ar Combo-e Cargo – elektrisku komerctransportlīdzekli, kas ar vienu uzlādi spēs nobraukt aptuveni 275 km.

Tāpat kā PSA grupā ietilpstošie Opel radinieki Peugeot un Citroën, arī vācu uzņēmums turpina savu komerctransportlīdzekļu elektrifikāciju. Jaunākais piedāvājums ir Combo-e Cargo, kas tirgū tiks laists rudenī.

Arī tam zem pārsega ir standarta elektromotors ar 136 ZS (100 kW), kas darbina visus PSA elektriskos automobiļus. Līdzīgi kā modelis ar iekšdedzes motoru, arī Combo-e būs pieejams divos garuma variantos ar kravas tilpumu līdz 4,4 kubikmetriem un lietderīgo kravu līdz 800 kilogramiem, ieskaitot piecvietīgu paneļu furgonu ar dubulto kabīni.

Opel Combo-e Cargo maksimālais ātrums ir 130 km/h, bet 50 kWh akumulators ar vienu uzlādi ļauj veikt attālumus līdz 275 kilometriem.

100 kW ātrās uzlādes stacijā akumulatoru var uzlādēt līdz 80 procentiem pusstundas laikā.

Vācijas tirgū Combo-e standartaprīkojumā iekļauts trīsfāžu 11 kW borta lādētājs.

Elektriskais piegādes furgons ir aprīkots ar ESP sistēmu piekabei (līdz 750 kg.) bet Intelligrip vilkmes kontroles sistēma ir pieejama pēc pieprasījuma kopā ar paaugstinātu klīrensu. Pieejamo elektronisko palīgu klāstā arī kamera, kas, pagriežoties pa labi, ļauj paturēt redzeslokā arī pasažiera pusi.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.