Ķīnas Arcfox prezentē kārtējo Tesla izaicinātāju (+ FOTO)

Ķīnas BAIC ietilpstošais autobūves uzņēmums Arcfox iepazīstinājis ar savu flagmani αS (Alfa S) – elektrisku sedanu, kas ar vienu uzlādi spēs veikt vairāk par 700 kilometriem.

 Gandrīz 5 m garais Arcfox ir četrdurvju sedans ar dinamiskā stilā veidotu dizainu, iegareniem lukturiem un trapecveida „radiatora resti”, bet aizmugure zīmīga ar kopā savienotiem lukturiem, melnu difuzoru un nelielu spoileri.

Salonam izmantota tumši pelēkas un smilškrāsas ādas apdare, gandrīz visu priekšējo paneli aizņem multimediju ekrāns, bet režīmu pārslēgšanas grozāmpoga neatrodas uz centrālā tuneļa, bet gan uz roku balstiem starp priekšējiem sēdekļiem.

Sedans aprīkots ar viedo α-OS sistēmu, kas var uzturēt savienojumu ar trim ekrāniem un spēj atpazīt sejas.

Arcfox αS tiks piedāvāts ar priekšējo vai visu riteņu piedziņu. Pirmajā gadījumā uz priekšējās ass tiks uzstādīts elektromotors, kas attīsta 218 zirgspēkus un 360 Nm griezes momentu, bet otrajā sedans saņems divus motorus uz katras ass. Jaudīgās versijas rīcībā būs 435 Zs un 720 Nm.

Pircēji varēs izvēlēties trīs ietilpības baterijas, kas pēc NEDC cikla nodrošina braucienu 525, 603 un 708 km attālumā. Salīdzinājumam var minēt, ka Tesla vistāldarbīgākais modelis Model S Long Range Plus ar vienu uzlādi spēj nobraukt līdz 647 km.

Ķīnas tirgū Arcfox flagmanis kļūs pieejams tuvākajā laikā.

Foto: Ekrānbilde no Facebook.com/carnewschina

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.