ASV atrod pamestu klasisko automobiļu kolekciju (+ FOTO)

ASV, Kalifornijā uzietas divpadsmit 60. un 70.gados ražotas Dodge, Plymouth un Mercury marku automašīnas. Visas izliktas pārdošanā.

Izdevums Barnfinds, kas ik pa brīdim izvelk no aizmirstības pa kādam amerikāņu klasiskajam vai muskuļauto šoreiz ziņo par lielāku atradumu – duci 60. un 70. gados ražotām automašīnām, kas uzietas kaut kur Sonomas tuvumā.

Visas automašīnas ir sliktā stāvoklī, sarūsējušas un nav ilgi kustinātas. Tomēr tās izliktas pārdošanā un amerikāņu klasisko automobiļu cienītāji tās var iegādāties ar Craiglist starpniecību.

Vecākais transportlīdzeklis šajā kolekcijā ir kravas automašīna Dodge D100, savukārt vislabāk saglabājies ir 1963. gada Mercury Meteor universāls, par kuru prasa 4500 dolārus. Septiņvietīgā automašīna ir aprīkota ar V8 benzīna dzinēju, kas darbojas kopā ar divu pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Salīdzinoši labi saglabājies arī 1965. gada Dodge Polara Hardtop, ko var iegādāties par 8000 dolāriem, bet pats lētākais ir Dodge D400 kravinieks, kas novērtēts ar 800 ASV dolāriem. Kolekcijā ir arī 70. gadu Plymouth, kas iepriekš bija policijas patruļauto.

Foto: Ekrānbilde no Autonews.ru

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.