Automazgātavas darbinieks sadauza futbolista Ferrari 812 Superfast (+ FOTO)

Itālijas futbola kluba Genoa vārtsargam Federiko Marketi būs jāmeklē cits pārvietošanās līdzeklis – viņa Ferrari 812 Superfast no automazgātavas tā arī neatgriezās.

Kad Itālijas A sērijas futbola kluba Genoa vārtsargs Federiko Marketi nodeva savu 300 000 eiro vērto varenauto vienā no Dženovas automazgātavām, lai atjaunotu tās mirdzumu, viņam ne prātā nenāca, ka tas var beigties bēdīgi.

Jādomā, ka ļauns nodoms nebija arī automazgātavas darbiniekam, taču notika kā notika – stūrējot Ferrari atpakaļ uz futbola kluba treniņu bāzi, puisis pārāk strauji nospieda akseleratora pedāli, 800 Zs jaudīgais spēkrats izslīdēja, aizķēra piecas ielas malā stāvošas mašīnas un ietriecās apmalē.

Trieciena rezultātā tika pamatīgi bojāta varenauto priekšējā daļa, piekare un motortelpa, nostrādāja arī abi gaisa spilveni. Tagad ekskluzīvajai kupejai būs nepieciešams dārgs remonts.

Ferrari 812 Superfast debitēja 2017.gada Ženēvas autoizstādē. Automašīna aprīkota ar 12 cilindru 800 Zs motoru, kas darbojas pārī ar septiņu pakāpju divsajūgu pārnesumkārbu. 100 km/h kupeja sasniedz 2,9 sekundēs, maksimālais ātrums ir 340 km/h.

Foto: Ekrānbilde no twitter.com

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.