AvtoVAZ uzsāk modernizētās Lada Niva Travel ražošana (+ FOTO)

Pirmie no konveijera sāks ripot Off-road versijas automobiļi.

AvtoVAZ publicējis pirmos oficiālos Lada Niva Travel attēlus, cenas solot atklāt vēlāk. Modernizētais Niva Travel, kas līdz šim bija pazīstams ar nosaukumu Lada Niva, ieguvis jaunu motora pārsegu, melnu radiatora resti ar liela izmēra horizontāli novietotām „šūnām”, kā arī lukturus Toyota RAV4 stilā. Aizmugure zīmīga ar jauniem diožu lukturiem un bamperi, bet sāni – ar platām aizsarguzlikām, kas piešķirtas arī riteņu arkām, savukārt salons iepriecinās ar jauniem sēdekļiem, kondicionieri un multimediju sistēmu.

Niva Travel Off-road versija tiek komplektēta ar papildu melnas krāsas plastikāta aizsargiem, bezceļiem piemērotām riepām un ārpusē izvadītu gaisa pievadu – šnorkeli.

Visi atjauninātie SUV ir aprīkoti ar pastāvīgu pilnpiedziņu un iespēju mehāniski bloķēt centrālo diferenciāli, kā arī pieslēgt pazeminošos pārnesumus.

AvtoVAZ pārstāvji uzsver, ka kompakti izmēri, optimāls attālums starp asīm, kā arī augsts klīrenss un energoietilpīga balstiekārta ļaus atjauninātajam Lada Niva Travel pārvietoties bezceļa apstākļos ar maksimālu komfortu.

Pagājušajā nedēļā atjauninātā Lada Niva Travel saņēma sertifikātu, kas ļauj to ražot četrvietīgā un piecvietīgā versijā, ar jau labi zināmo motoru.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.